event
Diensten
Hoe brengen we Gods liefde in praktijk?

In de kerkdienst

In de kerkdienst vieren we ons geloof in God. We luisteren naar zijn woord, zingen zijn lof en voelen ons met elkaar verbonden. Iedereen is welkom. Het is voor oud en jong, want we mixen traditionele en nieuwe vormen van kerkdiensten.

Eerstkomende kerkdiensten

Bij de kerkdiensten

  • Ouders kunnen hun kinderen van 0 tot 4 jaar voor aanvang van de dienst naar de kinderoppas brengen.
  • De kerk biedt tijdens de overdenking in de dienst een kindernevendienst aan voor de kinderen van de basisschool.
  • Tieners hebben hun eigen tienerdienst.
  • Vrijwilligers halen mensen op die niet meer zelfstandig naar de kerk kunnen komen en brengen hen uiteraard ook weer thuis.
  • Na afloop van de dienst is er koffie, thee en limonade (en soms een koekje)
  • Je kunt de kerkdienst volgen via YouTube voor Vierhoven en Hof van Delft of via Kerkdienstgemist voor Immanuel.

Doop, trouw en rouwdiensten

Neem contact op met een van onze predikanten om de mogelijkheden te bespreken.

In ontmoeting en gesprek

event

In kringen verdiepen we ons in ons geloof en leren we elkaar beter kennen. We bespreken wat ons bezighoudt en delen onze ervaringen. Dit kan plaatsvinden tijdens activiteiten zoals een wandeling, het schikken van bloemen of andere bezigheden die je graag doet. Ook zijn er kringen waarin openlijk gesproken wordt over persoonlijke geloofsovertuigingen.

Bekijk onze kringen

In de gemeenschap van onze wijkgemeenten

We zijn een open gemeenschap waar we naar elkaar omzien. We bieden elkaar ondersteuning, zowel materieel als geestelijk. We zijn er voor elkaar, als we iets nodig hebben of met een vraag zitten. Zorgen doen we met elkaar en voor elkaar.

In de buurt

We zijn een gemeenschap die verbindt, zich inzet voor anderen en gastvrij is. Samen werken we aan het creëren van een prettige omgeving voor iedereen in de buurt.

Vanaf onze locaties zijn we van betekenis voor onze buren. Een mooi voorbeeld hiervan is ons Zondags Lunchcafé, waar leden van onze wijkgemeente Immanuel en buurtbewoners samen genieten van gezelligheid en contact.

Bekijk onze activiteiten in de buurt
event

In de wereld veraf en dichtbij

We werken aan een rechtvaardige en duurzame wereld. We steunen mensen in nood en zetten ons in voor een betere toekomst voor iedereen.